• Titel: Bogen om Online Poker
  • Af: Kim Birch
  • Sprog: Dansk
  • Udgivelse: 2005
  • Omfang: 124 sider
  • Forlag: Rosenkilde
  • ISBN: 87-91303-40-0

BOGEN OM ONLINE POKER

Hvis du gerne vil mestre online poker og undgå de mange kostbare begynderfejl, er dette bogen for dig.

Online poker er i hastig vækst og har været stærkt medvirkende til, at poker feberen raser i både Europa og USA. Ikke mindst fordi der på internettet altid er mennesker klar til at spille – for sjov, om penge eller begge dele.


FRA FISK TIL ONLINE POKER HAJ

Bogens læsergruppe er folk interesseret i at spille Texas Hold’em No Limit poker på mere end bare begynderniveau og som ikke har så meget erfaring med dette.

Bogen er super fokuseret på at spille online poker og der bruges minimalt tid på emner der har med live poker at gøre.

Der er heller ikke den store fokus på cash games og poker varianter som ikke har med no limit poker at gøre. Hvad du til gengæld får er en bog der kommer omkring alt der har med online poker at gøre.

 

ONLINE POKERTURNERINGER OG SIT AND GO!

Bogen om Online poker går all in på emnerne online pokerturneringer og sit and go i særdeleshed. Hvis disse emner har din interesse så kan jeg varmt anbefale at læse bogen da det vil give dig en super solid start med at spille poker for rigtige penge.

 

ANMELDELSER AF BOGEN OM ONLINE POKER

Hvis du ikke er sikker på bogen er noget for dig så er her et par anmeldelser af bogen. Husk dog på, at bogen ikke er ude i en 2020 version endnu…

“Bogen henvender sig til begyndere – det står også i forordet! Jeg synes at den er letlæselig og hurtigt læst, så man kan komme i gang med at prøve strategierne af. Jeg synes at den holder hvad den lover!”

“Kanon! Masser af strategier tips og tricks til online poker. Hvis du er interesseret i poker og i særdeleshed online poker, så skal du købe Bogen om online poker – den er hurtigt tjent hjem!”

“Endelig en bog, som går længere end bare til at forklare reglerne. Bogen indeholder både strategi og forklaring af diverse situationer, og hvordan man klarer sig ud af disse, som for mit eget vedkommende nogle gange koster mig nogle dyre lærepenge! 5 stjerner ud af 5 mulige!”

 Hvis du er interesseret i “bogen om online poker” så støt din lokale boghandler i stedet for, at købe den online ved de store firmaer som Amazon.

Som en del af mit job som redaktør hos Danmarks største casino community BETO.com der er fokuseret på, at hjælpe de danske spillere så kan du også læse mine danske poker artikler helt gratis på hjemmesiden.

Kig forbi min opdaterede klumme og lær hvordan spiller man poker som en pro, ligesom fra mine populære artikler i Tipsbladet.

God vind ved de online pokerborde!© KIM BIRCH | All rights reserved 2024