• Artikler og Medieomtale
  • Af: Kim Birch
  • Sprog: Dansk
  • Erfaring: 20 år+

ARTIKLER OG MEDIEOMTALE


Siden jeg startede med at udgive mit gambling materiale og mine første poker bøger tilbage i 2005 er der sket meget.

Tilbage da poker feberen og world poker tour ramte Danmark blev mine bøger om online poker og mine artikler for det meste udgivet igennem de almindelige medier såsom ugeblade og magasiner.

Der var ikke så meget fokus på internet delen for de fleste danske mediehuse dengang desværre.

Jeg kan dog stadig erindre, at mit allerførste radio interview blev givet til Radio Charlie og Jyske Vestkysten var den første avis der brugte mere end bare et par linjer på bogen og mit materiale. De gav mig en helsides artikel og man gik fra at være totalt ukendt til, at blive genkendt på gaden.

Mine læsere og fans af poker og gambling kunne møde mig regelmæssigt på den årlige Forum bogmesse. Da jeg ikke havde nogen egentligt platform på internettet tilbød Tipsbladet mig en ugentlig poker klumme.

Herigennem kunne poker og gambling entusiaster skrive til mig med spørgsmål og få hjælp til at udvikle deres spilleegenskaber. Den ugentlige klumme var en kæmpe success.

Selv i dag over 10 år senere får jeg stadig spørgsmål til især poker strategi fra poker entusiaster der læste min klumme hver uge!

Derefter havde jeg en lang periode hvor der blev fokuseret på, at spille live poker i casinoer både herhjemme og i udlandet. Det var også den største grund til jeg valgte, at tage en pause fra at skrive artikler og udgive bøger.


NYE GAMBLING ARTIKLER

Man blev jo også lidt ældre og familielivet begyndte at trække lidt i en. Jeg ville gerne finde mig et sted at slå mig ned og skrue ned for farten. At leve som professionel gambler kan være meget stressfuld da vi alle rammer den negative EV fra tid til anden.

Så min pause blev lidt længere end jeg havde regnet med. Har dog gamblet regelmæssigt online igennem alle årene og stadig med en positiv winrate selv om især online poker spillene er blevet hårdere…

Der findes simpelthen for lidt fisk i forhold til før i tiden. Pokerspillerne online er simpelthen blevet meget bedre nu om dage!

Fra 2021 og fremadrettet vil du kunne finde mine nyeste poker og gambling udgivelser via BETO her jeg er in-house gambling ekspert. På sitet vil jeg, helt eksklusivt, skrive avancerede guides og hjælpe dig med at navigere rundt i den medrivende online spilleverden. Du kan stille mig spørgsmål og få hjælp til at udvikle dit poker og blackjack talent.

Det sker også fra tid til anden jeg holder foredrag og dette vil komme på tale igen når dette er muligt i henhold til verdens situationen og de restriktioner som har været sat i effekt det seneste års tid angående forsamlinger.

God vind måske mødes vi ved den grønne filt i online poker!

Kim Birch© KIM BIRCH | All rights reserved 2024